Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Sponsa - Portagate Helsinki Avenir
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Konecranes sai suuren nosturitilauksen pietarilaiselta satamaoperaattorilta

(Compiler News - 3.7.2008) Konecranes on saanut suuren satamanosturitilauksen Pietarissa toimivalta satamaoperaattorilta. Tilaukseen kuuluu neljä laiturinosturia (Sts) ja kymmenen kumipyöränosturia (Rtg). Ensimmäiset nosturit toimitetaan vuoden 2009 kolmannella vuosineljänneksellä ja tilauksen arvo on yli 40 miljoonaa euroa.

Tilaus on JSC Fourth Stevedoring Companyn ensimmäinen Sts- ja Rtg-nosturihankinta Konecranes-konsernilta. Tilaajayhtiön alueelle rakennetaan parhaillaan konttiterminaalia, jonka läpimenokapasiteetin odotetaan nousevan 350 000 TU-yksikköön vuonna 2009. Vuoteen 2011 mennessä kapasiteetin uskotaan kasvavan 1,4 miljoonaan TEU:hun.

Neljä Panamax Sts -konttinosturia lastaa ja purkaa tehokkaasti Panamax-kokoisia aluksia. Niiden nostokapasiteetti on 50 tonnia ja ulottuma 38 metriä. Kymmenen 16-pyöräisen Rtg-nosturin nostokapasiteetti on 50 tonnia ja ne voivat pinota kuusi konttia päällekkäin. Pukin jalkojen väliin mahtuu ajotien lisäksi kuusi konttia rinnakkain.

Konecranes on rakentanut paikallista organisaatiotaan Venäjällä monen vuoden ajan. Yritys on panostanut erityisesti huoltopalveluihin tarjotakseen asiakkailleen vahvan tuen. Konecranes-konsernin markkinaosuus Venäjällä on tasaisessa kasvussa.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.