Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Sponsa - Portagate Helsinki Markinvest Avenir
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Sisu Auto sai suurimman Venäjän vientitilauksensa metsäyhtiö Ilimiltä

(Compiler News - 26.6.2008) Sisu Auto Trucks toimittaa puutavara-autoyhdistelmiä Venäjällä toimivalle metsäteollisuusyhtiö Ilim Groupille voitettuaan sen julistaman kansainvälisen tarjouskilpailun. Kauppa on Sisu Auton suurin vientitoimitus Venäjälle.

Sisu Auto toimittaa Ilim Groupille kaikkiaan 91 kappaletta Sisu C500 6x4 -puutavara-autoa ja perävaunua. Ajoneuvot tulevat Ust-Ilimskissä Irkutskin alueella toimivan paperi- ja sellutehtaan kuljetuksiin. Ilim Group on metsävaroiltaan Euroopan suurin metsäteollisuusyritys ja kolmanneksi suurin sellun valmistaja.

Kauppa on suurimpia yksittäisiä ulkomaisten puutavara-autoyhdistelmien toimituksia Venäjälle. Autot valmistetaan Sisu Auton Karjaan tehtaalla ja toimitetaan tilaajalle tämän vuoden aikana.

”Kauppa on johdonmukainen tulos strategisesta panostuksesta Venäjän vientiin. Se toimii jatkossa tärkeänä referenssinä myös muita Venäjän vientitoimituksia ajatellen”, Sisu Auton toimitusjohtaja Olof Elenius sanoo.

Ilim Groupin tilaamissa autoissa on 13 litran Caterpillar C-13 Euro 3 -moottori ja 18-portainen synkronoimaton Fuller-vaihteisto. Autot ja perävaunut toimitetaan heti ajoon valmiina yhdistelminä. Kauppaan sisältyy myös laaja koulutus-, huolto- ja varaosasopimus.

Ilim Groupille toimitettavat autot ovat jatkoa Sisu Auton pari vuotta sitten käynnistyneille Venäjän vientitoimituksille. Viimeisen vuoden aikana Venäjälle on toimitettu kaikkiaan noin 100 puutavara-autoa, joista noin puolet on mennyt Kontupohjan paperitehtaalle Karjalan tasavaltaan.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.