Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Konsu Accountor Group Markinvest Avenir
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Outotec ja kazakstanilainen suunnittelutoimisto
sopivat strategisesta yhteistyöstä

(Compiler News - 25.6.2008) Outotec ja kazakstanilainen Kazgiprotsvetmet KGCM ovat sopineet strategisesta yhteistyöstä, joka koskee rikastamojen ja metallurgisten laitosten toimittamista sekä niihin liittyvien palveluiden markkinointia Kazakstaniin sekä sen naapurimaihin.

KGCM on Kazakstanin johtava engineering-suunnittelun toimisto, joka on keskittynyt rautametallien ja värimetallien metallurgiaan, harvinaisten metallien ja maametallien käsittelyyn, kullan louhintaan sekä vielä koneenrakennukseen. Outotec on puolestaan johtava teknologioiden kehittäjä ja toimittaja kaivos- ja metalliteollisuudelle maailmanlaajuisesti.

Nyt sovitun yhteistyön ja yhdistettyjen resurssien avulla osapuolet pyrkivät lisäämään rikastamojen ja metallurgisten laitosten toimitusmäärää sekä tarjoamaan monipuolisempia palveluita asiakkaille.

Kazakstanilla on maailman suurimmat kromivarannot sekä merkittävää uraanin, hopean, fosforin, nikkelin, hiilen ja kullan tuotantoa.

”Uskon yhteistyön tarjoavan meille lisää kasvumahdollisuuksia paikallisilla markkinoilla, sillä olemme jo aiemmin tehneet yhteistyötä KGCM:n kanssa suurissa projekteissamme”, Outotecin toimitusjohtaja Tapani Järvinen arvioi.

Outotec on johtava teknologioiden kehittäjä ja toimittaja kaivos- ja metalliteollisuudelle maailmanlaajuisesti.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.