Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Nurminen Logistics Sponsa - Portgate Helsinki
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Vaasan & Vaasan -konsernin leipomolaajennus valmistui Liettuassa

(Compiler News - 11.6.2008) Vaasan & Vaasan -leipomokonserniin kuuluvan liettualaisen Vilniaus Duonan Panevezysin leipomon laajennus on valmistunut. Lähes 10 miljoonan euron investoinnilla leipomoon rakennettiin emoyhtiön osaamiseen ja uusimpaan teknologiaan perustuva koneistus sekä uusia tuotantolinjoja. Leipomon laajennusosaan valmistui myös uusi lähettämö.

Vilniaus Duoma -leipomoyhtiö on alan markkinajohtaja Liettuassa ja sillä on leipomoita Panevezysissa ja Vilnassa. Yhtiölle rakennetaan parhaillaan Vilnaan uutta leipomoa, joka valmistuu ensi syksynä. Vilniaus Duonan liikevaihto vuonna 2007 oli noin 27,6 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli 650 työntekijää.

Uudistuksen myötä Panevezysin leipomon tuottavuus ja tuotantovolyymit kasvavat tuntuvasti. Leipomo valmistaa sekä perinteisiä ruis- ja vehnätuotteita että leipäuutuuksia. Uudet tuotantolinjat mahdollistavat jatkossa entistä maukkaampien ja tuoreempien tuotteiden leivonnan.

Vaasan & Vaasan -konserniin kuuluvat Suomessa Vaasan & Vaasan Oy, Virossa AS Leibur, Latviassa A/S Hanzas Maiznicas, Liettuassa UAB Vilniaus Duona ja Ruotsissa Nordic Bake Off AB. Baltian tytäryhtiöt ovat kukin maansa markkinajohtajia.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset