Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Konsu Accountor Group Markinvest Avenir
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Quattrogemini Stockmannin uuden tavaratalon pääurakoitsijaksi Moskovassa

(Compiler News - 19.6.2008) ZAO Kalinka Stockmann on valinnut Quattrogemini Oy:n pääurakoitsijaksi toteuttamaan Moskovaan rakennettavan Stockmann Metropolis -tavaratalon fit-out- ja talotekniikkatyöt. Kohteen laajuus on noin 8 250 neliömetriä ja työhön osallistuu myös Quattroservices Oy.

Lokakuussa avattava tavaratalo toimii Metropolis-kauppakeskuksessa ja siitä tulee viides Moskovassa toimiva Stockmann-tavaratalo.

Quattrogemini on jo aiemmin toiminut Stockmannin tavaratalohankkeiden urakoitsijana Moskovassa. Vuonna 2003 yhtiö toteutti Stockmannille ja Seppälälle ”Mega Etelä -tavarataloprojektin. Seuraavana vuonna Quattrogimini rakensi niille myymälät ”Mega Pohjoinen” -tavaratalohankkeessa.

Stockmannilla on käynnissä myös muita projekteja Venäjällä. Moskovan kuudes Stockmann-tavaratalo avataan Rostokino-nimisessä kauppakeskuksessa joko loppuvuonna 2009 tai alkuvuonna 2010. Pietarin keskustaan Stockmannilla on rakenteilla tavaratalo ja kauppakeskus, jonka on määrä valmistua vuoden 2009 loppuun mennessä. Stockmannin tavaratalo Jekaterinburgissa avataan sekin vuonna 2009.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.