Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Fintra Buslink-BAS Cursor Oy
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Rautakesko jatkaa uusien myymälöiden perustamista Viroon

Rautakesko AS on avannut Rakvereen Viron seitsemännen myymälänsä. Rautakeskon vuoden 2008 suunnitelmiin kuuluu kolmen uuden myymälän avaaminen Virossa. Võrun K-rauta avasi ovensa viime kuussa ja Kuressaaren myymälä valmistuu syksyllä. Rautakesko toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä ja Valko-Venäjällä.

Rauta- ja sisustuskauppaa harjoittavan Rautakeskon vähittäiskauppaketjut ovat K-rauta, Rautia, Byggmakker ja Senukai. Rautakesko johtaa ketjujaan, yhdistää niiden ostovoiman, järjestää tehokkaan logistiikan, hankkii kauppapaikat ja takaa kaupoille vahvan markkinointi- ja kehitystuen.

Kesko-konserniin kuuluva Rautakesko AS on Viron johtava rakennus- ja sisustustuotteiden myyjä. Yhtiöllä on Virossa seitsemän myymälää nyt avattava Rakveren K-rauta mukaan lukien. Rautakeskolla on Virossa yli 500 työntekijää.

Faktum & Ariko -tutkimusyrityksen Rakennus-remontti-kiinteistö 2007 -tutkimuksessa Rautakesko arvioitiin palvelultaan Viron parhaaksi rakennus- ja sisustustuotteiden myyjäksi. Tutkimukseen osallistui Viron kahdeksan suurinta rakennus- ja sisustusmyymäläketjua.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.