Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Buslink-BAS Vaalimaa
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Rautaruukin teräsrunkotehtaan modernisointi valmistui Puolassa

(Compiler News - 16.5.2008) Rautaruukki ottaa Obornikissa käyttöön modernisoidun ja laajennetun teräsrunkotuotannon ja samalla valmistuu myös uusi palvelukeskus. Investoinnin kokonaisarvo on noin 20 miljoonaa euroa.

Runkorakenteiden tuotanto on jo käynnistynyt ja täydellä kapasiteetilla tehdas tuottaa yli 10 000 tonnia teräsrunkorakenteita vuodessa. Obornikin uusi palvelukeskus tarjoaa puolestaan asiakkaille muotoleikkauspalveluja, osavalmistusta teräsrakentamiseen sekä arkki- ja nauhaleikkausta.

Ruukin laseeraama yksikerrosrakentamisen ratkaisu sisältää perustusten, teräsrungon ja kuorirakenteiden nopean suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen esimerkiksi vähittäiskaupan, logistiikan ja teollisuuden toimitiloihin. Ratkaisu hyödyttää asiakkaita, sillä suunnittelu ja rakentaminen nopeutuvat, joten rakennuksen loppukäyttäjät saavat sen käyttöönsä aikaisemmin.

Ruukin ratkaisukokonaisuus pienentää asiakkaiden taloudellisia ja toiminnallisia riskejä, sillä rakennuksen osat suunnitellaan ja esivalmistetaan alusta alkaen yhteensopiviksi. Perustuksen, rungon, seinät ja vesikaton käsittävä kokonaisuus voi parhaimmillaan valmistua parin kuukauden sisällä asiakkaan tilauksesta. Puolassa.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.