Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Hacklin Hamiko Vaalimaa
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Ohjelmistoyhtiö Basware avasi edustuston Moskovassa

(Compiler News - 13.5.2008) Basware avasi edustuston Moskovassa, koska Venäjä on nousemassa yhdeksi talousautomaation ratkaisuja kehittävän ohjelmistoyhtiön keskeiseksi kasvumarkkinaksi.

”Odotamme Venäjältä vahvaa liiketoiminnan kasvua tänä vuonna. Olemme lyhyessä ajassa etabloituneet Venäjälle, lokalisoineet ostolaskujen käsittelyohjelmamme ja saavuttaneet erinomaisen kilpailuedun”, Baswaren Moskovan edustuston päällikkö Irene Matinpalo toteaa.

Baswaren kehittämien ostolaskujen käsittelyohjelmistoja on Venäjällä vasta harvalla yrityksellä, sillä nykyinen lainsäädäntö hyväksyy arkistoitavaksi dokumentiksi ainoastaan paperisen asiakirjan. Tilanne on kuitenkin muuttumassa, sillä uudessa kirjanpidon lakiesityksessä sähköinen dokumentti rinnastetaan paperiseen laskuversioon.

Venäjällä toimivat yritykset ovatkin tehostamassa talousprosessejaan. Basware on jo myynyt Venäjällä sähköisten ostolaskujen käsittelyohjelmistot Stora Ensolle, Ikea Russialle ja Finnairille.

Basware on solminut Venäjällä myös tärkeitä yhteistyösopimuksia talousraportoinnin Ifrs-ohjelmiston käytöstä. Se on toimittanut ohjelmistopaketin rakennusyhtiö LSR Groupille, energiayhtiö IES Holdingille sekä lääkeyhtiö Otechvennye Lakarstvalle.

Venäjän pörsseihin listautuneiden yritysten on pakko siirtyä vuoteen 2009 mennessä Ifrs- raportointiin, koska kansainvälisen rahoituksen saaminen edellyttää myös Ifrs-standardin mukaista raportointia.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.