Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Hellevig Klein Usov Buslink-BAS Vaalimaa
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Handelsbanken avasi ensimmäisen konttorinsa Latviassa

(Compiler News - 7.5.2008) Handelsbanken avasi konttorin Latvian pääkaupungissa Riiassa. Keskusta-alueella sijaitseva toimipiste palvelee yleispankkikonseptilla sekä yksityisasiakkaita että yritysasiakkaita.

Riian konttorissa työskentelee alkuvaiheessa kahdeksan henkilöä. Konttori tarjoaa asiakaspalvelua peräti kuudella kielellä, jotka ovat latvia, venäjä, englanti, suomi, ruotsi ja norja.

”Latvia on dynaaminen ja mielenkiintoinen talous ja koen, että kansainväliselle pankillemme on täällä vahva tilaus. Jo ennen ovien avaamista olemme saaneet runsaasti yhteydenottoja yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä”, pankin Latvian maajohtaja Arto Haukka toteaa.

Myöhemmin tänä vuonna Handelsbanken avaa konttorin myös Liettuan pääkaupungissa Vilnassa. Pankin Viron konttori avattiin Tallinnassa jo kesällä 2006.

Maajohtaja Aro Haukka on aiemmin työskennellyt eri tehtävissä Handelsbankenin Hong Kongin ja Suomen toiminnoissa. Handelsbankenin Baltian liiketoiminnot kuuluvat hallinnollisesti Handelbanken Suomen alaisuuteen. Baltian liiketoiminnasta vastaa johtaja Risto Tornivaara.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.