Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Hellevig Klein Usov Buslink-BAS Vaalimaa
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Vantaalainen logistiikkayritys aloittaa kuljetukset Venäjälle

(Compiler News - 23.4.2008) Oy Eliron Logistics Oy ryhtyy uutena huolinta-alan yrityksen harjoittamaan Suomen ja Venäjän välistä rahtiliikennettä. Yrityksen kuljetukset painottuvat alkuvaiheessa Pietariin, Novgorodiin ja Moskovaan.

Eliron tarjoaa päivittäiset maantiekuljetukset ovelta ovelle sekä Venäjän puolen logistiikkatoimintoihin liittyvät terminaali- ja huolintapalvelut. Yritykselle valmistuu toukokuun alussa uusi 3 000 neliömetrin transitoterminaali Hakkilan logistiikkakeskukseen Vantaalla.

”Pitkä kokemuksemme Venäjän vaativista kuljetusmarkkinoista takaa sen, että pystymme toteuttamaan kaikki toimeksiannot nopeasti, luotettavasti ja varmasti”, Eliron Logisticsin toimitusjohtaja Ari Hakala painottaa.

Elironin palveluksessa on jo nyt 20 kokenutta, Venäjän kuljetusmarkkinat hyvin tuntevaa työntekijää. Henkilöstö hallitsee erittäin hyvin venäjänkielen.

Hakkilan terminaalissa henkilöstö varastoi ja yhdistelee lähetykset tehokkaasti. Ari Hakalan mukaan Eliron pystyy räätälöimään kaikki muutkin lisäarvopalvelut asiakkaiden toivomalla tavalla. Asiakaspalvelua parantaa myös se, että Hakkilan logistiikkakeskuksessa on tullin toimipiste.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.