Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Buslink

Vacon laajentaa toimitilojaan Moskovassa

(Compiler News - 10.4.2008) Taajuusmuuttajia valmistavan Vaconin venäläinen tytäryhtiö ZAO Vacon Drives on muuttanut uusiin, suurempiin tiloihin Moskovan keskustassa. Erittäin nopean markkinakasvun takia yritys päätti laajentaa toimintapuitteitaan kaupungissa.

Vacon Drivesillä on vakaa asiakaskunta, johon kuuluu monia suuryrityksiä. Nopeimmin yrityksen liiketoiminta kasvaa öljy-. kaasu- ja sähkösektoreilla.

”Energiansäästöä tuovien ratkaisujen kysyntä kasvaa Venäjän eri teollisuudenaloilla. Yli 20 prosentin vuotuisen kasvun takia paikalliset markkinat tarjoavat meille erinomaiset myyntinäkymät”, Vaconin varatoimitusjohtaja Heikki Hiltunen toteaa.

Hiltusen mukaan taajuusmuuttajien markkinoiden kasvu perustuu energian hinnannousuun, automatisoinnin lisääntymiseen ja elektroniikan hintojen halpenemiseen. Lyhyimmillään taajuusmuuttajainvestoinnin takaisinmaksuaika voi olla selvästi alle 12 kuukautta. Taajuusmuuttajille ei tällä hetkellä löydy korvaavaa teknologiaa.

Vacon on toiminut Venäjällä vuodesta 2001, jolloin se perusti tytäryhtiön Moskovaan. Nykyisin Vacon Drivesillä on toimisto myös Pietarissa.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset