Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Buslink
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Nokian Renkaat tilasi Lemconilta Pietarin tehtaansa laajennusurakan

(Compiler News - 7.4.2008) Nokian Renkaat ja Lemminkäinen-konserniin kuuluva Lemcon ovat solmineet urakkasopimuksen Nokian Renkaiden Vsevolozskin tehtaan sekoitusosaston ja hallintokonttorin laajentamisesta.

Laajennuksen rakennustekniset työt käynnistyvät välittömästi ja tavoitteena on saada sekoitusosasto valmiiksi maaliskuussa 2009. Hallintokonttorin laajennuksen on tarkoitus valmistua kuluvan vuoden marraskuussa. Sekoitusosaston tuotantokoneiden asennukset aloitetaan marraskuun alussa.

Aloitettavan laajennuksen kokonaisala on noin 29 000 neliömetriä, josta sekoitustilojen osuus on noin 24 500 neliötä ja hallintokonttorin tilojen noin 4 500 neliötä.

Sekoitusosaston laajennus kasvattaa kumisekoituksen valmistuskapasiteetin vastaamaan suunniteltua renkaiden tuotantomäärää. Kone- ja laitehankintoja toteutetaan jatkossa siten, että vuonna 2011 saavutetaan noin 10 miljoonan renkaan kapasiteetti. Tehtaan koneet ovat uusia ja mahdollisimman pitkälle automatisoituja.

Nokian Renkaiden Pietarin tehdas vihittiin käyttöön syyskuussa 2005. Lemcon vastasi laitoksen ensimmäisen vaiheen rakennustöistä.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.