Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

HKKK/Pienyrityskeskus Saimaa Terminals
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Kaupunkilehti Vartista venäjänkielinen painos

(Compiler News - 7.4.2008) Kaupunkilehti Vartti alkaa kesäkuussa ilmestyä myös venäjänkielisenä versiona. Kvartal-lehti toteutetaan Sanoma Kaupunkilehtien ja Suomessa ilmestyvän venäjänkielisen Spektr-kuukausilehden yhteistyönä.

Lehden 50 000 kappaleen painos on saatavilla kolmella itäisellä päätuloväylällä sekä hotelleissa, kauppakeskuksissa ja turisti-infoissa Etelä-Karjalan, Kymenlaakson, Itä-Uusimaan ja pääkaupunkiseudun alueilla. Tämän lisäksi lehteä jaetaan Pietarissa potentiaaliset matkustajat tavoittavissa kohteissa.

Kvartalin kohderyhmänä ovat runsaat 700 000 venäläistä matkailijaa, jotka vierailevat lehden jakelualueilla. Lisäksi lehti palvelee noin 50 000 Suomessa asuvaa venäjänkielistä.

”Venäjänkielisellä Vartilla tavoitamme ostovoimaisen, selkeän ja kasvavan kohderyhmän. Lehden teossa voimme myös hyödyntää Vartin nykyistä verkostoa”, Sanoma Kaupunkilehtien toimitusjohtaja Niko Ruokosuo sanoo.

Kvartalin sisältö koostuu taustoja valottavan matkailutiedon lisäksi ajankohtaisesta uutisoinnista sekä tapahtumatiedoista. Kesäkuun numero kattaa tapahtumatiedot elokuuhun saakka.

Lehden jatko riippuu sen menekistä ja ilmoittajien kiinnostuksesta. Tavoitteena on, että lehti ilmestyisi tämän vuoden aikana kolme kertaa.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.