Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

SaRus Consulting
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Copterline aloittaa reittilentonsa uudella kopterityypillä

(Compiler News - 6.4.2008) Copterline aloittaa uudelleen helikopteriliikenteen Helsingin ja Tallinnan välillä. Ensimmäinen lento Helsingistä tallinnaan lennetään keskiviikkoaamuna. Lennon kesto on 18 minuuttia.

Vuoroja lennetään aluksi arkisin 12 edestakaista lentoa päivässä. Myöhemmin syksyllä Copterline saa käyttöönsä myös toisen tilaamansa Agusta Westland -kopterin, joten reittilentoja voidaan tehdä myös viikonloppuisin.

Reittilennot aloitetaan nykyaikaisinta helokopteritekniikkaa edustavalla AW139-tyypillä, joka on kokoluokkansa käytetyin kopteri. Kopterissa on tilaa 12 matkustajalle. Kopterityypissä on panostettu matkustajien mukavuuteen, eikä esimerkiksi matkustamossa tarvita korvatulppia.

Reittilentojen hinnat noudattavat Copterlinen aiempaa hinnoittelukäytäntöä. Lennon hintaa määräytyy sesongin ja kysynnän mukaan ja vaihtelee rajatun käyttöajan erikoistarjouksista normaalihintaisiin virka-aikana tapahtuviin lentoihin.

Reittimatkustajien käytössä on uusi terminaali Helsingissä. Myös Tallinnan terminaali on uusittu. Molemmissa terminaaleissa on käytössä langaton internet-yhteys.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.