Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

VR Cargo
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

SOK käynnistää Prisma-ketjunsa Pietarissa

(Compiler News - 27.3.2008) Hotellitoimintaa Pietarissa harjoittava SOK vie kaupunkiin myös Prisma-ketjunsa. Ensimmäinen myymälä avataan kesällä Moskva-hotellin kauppakeskuksessa. Prismoja avataan Pietarissa tämän ja ensi vuoden aikana 3-5 kappaletta ja pidemmällä tähtäimellä tavoitteena on 15-20 myymälän ketju.

Ensimmäinen Prisma Superstore aukeaa ydinkeskustaan, Nevskin varrelle Moskva-hotellin kauppa- liike- ja kuntokeskuksessa. Prisman kokonaispinta-ala on noin 2 500 neliömetriä ja siinä tulee työskentelemään yli 60 henkilöä.

”Prisman kilpailuetuja Pietarissa ovat luotettavuus, laaja valikoima, tehokkuus ja ostamisen helppous. Sijainti keskustassa on loistava, sillä muita varteenotettavia ruokakauppoja ei alueelta juuri löydy”, SOK:n Pietarin marketkaupan johtaja Vesa Punnonen summaa.

Punnosen mukaan uusien Prismojen valikoimat määritellään lähiympäristön asiakkaiden kulutustottumusten mukaan. Keskustan superstrore-tyyppinen yksikkö painottuu päivttäistavarakauppaan. Muiden hypermarket-yksiköiden valikoimiin lisätään myös käyttötavaroita.

SOK:lla on Pietarissa jo kolme hotellihanketta. Ensimmäinen viiden tähden Holiday Club St. Petersburg avattiin tammikuussa. Sokos Hotel Olympic Garden ja Sokos Hotel Vasilievsky aukeavat tämän vuoden aikana.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.