Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Visma - financial administration
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Baltialainen Sorainen avaa asianajotoimiston Minskissä Valko-Venäjällä

(Compiler News - 26.3.2008) Koko Baltian alueella toimiva ja liikejuridiikkaan erikoistunut Sorainen avaa lähiaikoina asianajotoimiston Valko-Venäjän pääkaupungissa Minskissä. Soraisen Tallinnan, Riian ja Vilnan toimistojen kanssa kiinteässä yhteistyössä työskentelevä toimisto keskittyy hoitamaan Soraisen nykyisten asiakkaiden sekä muiden länsimaisten yritysten juridisia toimeksiantoja Valko-Venäjällä.

”Valko-Venäjän talous on kääntynyt selvää kasvuun ja hallituksen asenne ulkomaisiin investoijiin on muuttunut selvästi myönteisemmäksi”, Soraisen toimistoketjun perustaja ja johtava partneri Aku Sorainen toteaa.

Soraisen mukaan Valko-Venäjän markkinat kasvavat, mutta kilpailutilanne on useilla aloilla vielä vähäistä länsimaisen toimijan näkökulmasta . Maan kiinnostavuutta uutena investointikohteena lisää myös se, että sillä on hyvä sijainti sekä Venäjän että neljän EU-maan rajanaapurina.

Valko-Venäjällä jo toimivia tai sinne etabloitumista valmistelevia länsiyrityksiä Soraisen Minskin toimisto palvelee yrityskauppoihin, kiinteistökauppoihin, rahoitukseen, pankkisuhteisiin ja muissa investointeihin liittyvissä asioissa. Paikallista toimistoa johtaa Soraisen partnereihin kuuluva Maksim Salahub.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.