Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Cramo ostaa Tapeks Groupin konevuokraustoiminnan Latviassa

(Compiler News - 20.3.2008) Rakennuskonevuokraaja Cramo on ostanut latvialaisen SIA Tapeks Noman koko osakekannan. Yrityksen myyjä Tapeks Group -konserni on Latvian johtava rakennuskoneiden ja -laitteiden tukkukauppias. Tapeks Noma on tähän saakka hoitanut emokonsernin kone- ja laitevuokrauspalveluja.

Kaupan toteutuminen edellyttää tiettyjen lisäehtojen täyttämistä ja tapahtuu arviolta huhtikuun loppuun mennessä. Työntekijät ja johdon avainhenkilöt jatkavat Cramon palveluksessa yrityskaupan jälkeen.

Vuonna 2003 perustettu Tapeks Noma tarjoaa asiakkailleen monipuolisia vuokrauspalveluja 16 toimipisteessä eri puolilla Latviaa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2007 oli neljä miljoonaa euroa ja tällä hetkellä sen palveluksessa on 70 työntekijää.

”Yritysoston jälkeen Cramosta tulee toiseksi suurin vuokrauspalvelujen tarjoaja Latvian markkinoilla ja konsernimme Baltian kattava on verkosto laajenee 54 toimipisteeseen”, Cramon Muu Eurooppa -liiketoiminnan johtaja Jarmo Laasanen sanoo.

Kauppaan liittyy myös Cramon ja Tapeks Groupin välinen yhteistyösopimus, joka koskee operatiivista toimintaa ja markkinointia. Tapeks Noman toimipisteet integroidaan Cramon nykyiseen toimipisteverkostoon ja muutetaan Cramo-brändin mukaisiksi vuoden 2008 aikana, samalla kun Cramon kehittyneet vuokrauskonseptit otetaan käyttöön koko organisaatiossa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.