Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

VR Cargo
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Pietarilainen suunnittelutoimisto kokonaan Pöyryn omistukseen

(Compiler News - 19.1.2008) Pöyry on ostanut loputkin 30 prosenttia pietarilaisen ZAO Gibrobum-Pöyryn osakkeista. Suunnittelutoimisto siirtyy siten Pöyryn täyteen omistukseen aiemmin sovitun option mukaisesti. Gibrobum-Pöyry on metsäteollisuusalan johtava suunnittelutoimisto Venäjällä.

Ennen yksityistämistään Gibrobum Engineering toimi alansa johtavana valtiollisena suunnitteluinstituuttina vuosikymmenten ajan. Nykyisen Venäjän aikana se on suunnitellut ja toteuttanut suurimman osan kotimaisen metsäteollisuuden projekteista. Lisäksi yritys on kehittänyt ja suunnitellut myös energiasektorin ja infrastruktuurirakentamisen hankkeita.

Pöyry osti viime vuoden huhtikuussa 70 prosentin osuuden ZAO Giprobum Engineeringista ja kauppa saatettiin lopulliseen päätökseen kesäkuussa. Samalla yrityksen nimeksi tuli ZAO Gibrobum-Pöyry.

Gibrobum-Pöyryn palveluihin kuuluvat investointiselvitykset, viranomais- ja lupakonsultointi, tehdassuunnittelun eri osa-alueet sekä rakennuttamispalvelut. Yhtiöllä on laaja asiakaskunta paitsi Venäjän myös Ukrainan, Valko-Venäjän ja usean Itä-Euroopan maan mekaanisessa ja kemiallisessa metsäteollisuudessa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.