Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Avenir - Liikekumppanisi Venäjällä Vaalimaa
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

If Vahinkovakuutus ostaa luoteisvenäläisen vakuutusyhtiön

(Compiler News - 13.3.2008) If Vahinkovakuutus ostaa venäläisen vakuutusyhtiön SOAO Regionin. Regionin osto on toinen askel Ifin Venäjä-strategian toteuttamisessa. Viime vuoden alussa If perusti Pietariin täysin omistamansa vakuutusyhtiön, jolla on sivukonttori Moskovassa. Sen päätavoitteena on alkuvaiheessa ollut Ifin suomalaisten ja muiden pohjoismaisten Venäjällä toimivien yritysasiakkaiden vakuutusasioiden hoitaminen.

Region on harjoittanut vakuutustoimintaa vuodesta 1993 ja sillä on kahdeksan myyntikonttoria Pietarissa ja lisäksi alueellinen 16 konttorin verkosto. Regionin viime vuoden, vielä vahvistamattoman maksutulon odotetaan olevan noin 23,7 miljoonan euron suuruinen.

Kaupan toteutuminen edellyttää vielä muun muassa Venäjän vakuutusvalvonnan ja kilpailuviranomaisen hyväksynnän.

If tarjoaa jatkossakin vakuutuspalveluja Venäjällä toimiville yritysasiakkailleen, mutta Regionin hankinta mahdollistaa toiminnan myös kuluttajamarkkinoilla. Kuluttajille Region myy tällä hetkellä autovakuutuksia.

”Venäjä on yksi nopeimmin kasvavia vakuutusmarkkinoita maailmassa. Markkina on kehittynyt oleellisesti viime vuosina ja se on nyt aikaisempaa vakaampi ja läpinäkyvämpi, konsernijohtaja Torbjörn Magnusson kuvailee Ifin näkymiä.

Suomalaiseen Sampo-konserniin kuuluva If toimii Suomen, Pohjoismaiden ja Venäjän ohella myös Baltian maissa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.