Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Avenir - Liikekumppanisi Venäjällä Vaalimaa
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Evlin kiinteistörahasto osti toimistokeskuksen Pietarissa

(Compiler News - 10..3.2008) Evlin kiinteistöpääomarahasto EPI Russia I on ostanut Pietarissa sijaitsevan toimistokeskus Kellermann Centerin. Kiinteistö sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa Krasnoarmeiskaja-kadun varrella. Se on rahaston kolmas sijoitus ja sen investointiarvon lasketaan nousevan noin 150 miljoonaan euroon kohteen kehityssuunnitelmien toteuduttua.

Kiinteistön myyjät ovat Scandinavian Manufacturing ApS, Swedfund, East Capital Amber Fund -rahasto sekä joukko yksityissijoittajia.

Hankitun kiinteistön nykyisen toimistorakennuksen pinta-ala on noin 20 000 neliömetriä. Sen yhteyteen on myöhemmin syksyllä valmistumassa 6 000 neliön laajennusosa. Tämän lisäksi kiinteistöllä on rakennusoikeutta, joka mahdollistaa 40 000 neliön laajuisen uuden toimistotilan kehittämisen.

”Kohteen sijainti on erinomainen ja yhteydet sekä lentoasemalle että metron kautta yhdinkeskustaan ovat erittäin toimivat. Lisäksi kohteessa yhdistyvät rahaston strategian kannalta optimaalisesti vakaa vuokrakassavirta ja mittava kehityspotentiaali”, Evli Property Investments Oy:n toimitusjohtaja Petteri Nurminen kiteyttää.

Kesäkuussa 2006 perustettu EPI Russia I Ky on Suomen ensimmäinen yksinomaan Venäjälle sijoittava kiinteistöpääomarahasto. Se on myös yksi harvoista vain Venäjän kiinteistömarkkinaan keskittyvistä rahastoista koko maailmassa. Rahaston strategiana on ostaa ja kehittää toimitilakiinteistöjä Pietarin ja Moskovan alueilla. Rahasto tähtää noin 350-400 miljoonan euron kiinteistösalkun kokoamiseen. Salkunhoitajana toimii Catella Property Oy.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.