Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Ragion of Finland Papula-Yhtiöt
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Enfo toimittaa Valion laitteet ja ohjelmistot Venäjällä

(Compiler News - 10.3.2008) Tietotekniikan palveluyritys Enfo ja Valio ovat sopineet Valion tietoteknisten laitteiden ja ohjelmistojen toimittamisesta Venäjällä. Sopimus kattaa Valion myyntitoimistot koko maan alueella sekä rakenteilla olevan asiakaspalvelukeskuksen Moskovan läänin alueella.

Valio panostaa Venäjällä voimakkaasti tuotannolliseen toimintaan ja entistäkin laajempaan alueelliseen jakelupeittoon. Samaan aikaan yhtiön liiketoimintojen paikallinen ohjaaminen siirretään kaikki yksiköt kattavaan Erp-järjestelmään. Enfon ja Valion sopimuksen tavoitteena on tuoda läpinäkyvyyttä ja kustannustehokkuutta Valion it-palveluiden toimituksiin.

Enfo laajensi toimintaansa Venäjälle viime vuonna, kun se ryhtyi tarjoamaan it-palveluja maassa toimiville suomalaisille ja muille länsimaisille yrityksille. Valion lisäksi Enfon paikalliseen asiakaskuntaan kuuluu muun muassa Stockmann. Enfolla on toimisto Pietarissa ja sen suunnittelmiin kuuluu korkean käytettävyyden konesalin rakentaminen asiakkaiden tarpeisiin.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.