Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Hacklin Hamiko Avenir - Liikekumppanisi Venäjällä
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Tekes kannustaa rakennusalan yrityksiä Venäjälle

(Compiler News - 28.2.2008) Tekes on lisäämässä aktiivisuuttaa Venäjällä. Venäjä-hankkeiden avauksena Tekes järjesti keskiviikkona kiinteistö- ja rakennusalan yrityksille kampanjaseminaarin, jonka aiheena oli Pietarin talousalueen mahdollisuudet suomalaisille yrityksille.

Tekesin, Sitran ja Finpron selvityksen mukaan Venäjän rakennusmarkkinoiden kasvu on noin 10 prosenttia vuodessa ja rakennustuoteteollisuuden osalta jopa 15-20 prosenttia. Kasvutahti on nopea, koska Venäjällä asutaan eurooppalaisen mittapuun mukaan ahtaasti.

”Mahdollisuuksia on lähes rahattomasti ja Pietarin rakennusmarkkinoilla kysyntä ylittää tarjonnan melkein kaikilla rakentamisen alueilla”. ZAO YIT Lentekin kehitysjohtaja Markku Ukkola vahvisti.

Seuraava suomalais-venäläinen yhteisseminaari järjestetään huhtikuun alussa Pietarissa. Mukana ovat suomalaiset ja pietarilaiset yritykset sekä eräät rakennusalan tutkimuslaitokset.

Tekes tarjoaa Venäjälle suuntaaville yrityksille rahoitusta tutkimus.- kehitys- ja innovaatioprojekteille sekä auttaa yrityksiä verkottumaan muiden Venäjällä toimivien yritysten kanssa. Tekes on mukana myös Pietarissa juuri avatussa suomalais-venäläisessä FinNode-innovaatiokeskuksessa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.