Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Hacklin Hamiko Avenir - Liikekumppanisi Venäjällä
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Lujabetoni käynnisti toisen Venäjän-tehtaansa toiminnan

(Compiler News - 27.2.2008) Lujabetoni on käynnistänyt valmistuksen itäiseen Pietariin itse rakentamallaan Lapinskyn valmisbetonitehtaalla. Yhtiö aloitti valmistus- ja myyntitoimintansa Pietarissa kesäkuussa 2007 Kolomyagin tehtaalla kaupungin luoteisosassa.

Lapinskyn tehdas on kokonaan uusi ja sen osat on toimitettu Suomesta. Tehtaassa on täysin automatisoitu ohjaus ja se edustaa muutoinkin alan moderneinta teknologiaa. Uuden tehtaan kapasiteetti on tuntuvasti suurempi kuin Kolomyagin tehtaan, joka sekin oli tuotantomäärältään suurin Lujabetonin kaikista valmisbetonitehtaista.

”Nyt käynnistynyt tehtaamme on tärkeä tukikohta Pietariin rakenteilla olevalle tehdasverkostollemme. Haluamme pitkällä tähtäyksellä olla merkittävä markkinapelaaja Luoteis-Venäjällä ja tulemmekin avaamaan alueella lisää tehtaita vielä tänä vuonna”, Lujabetonin toimitusjohtaja Mikko Isotalo kertoo.

Lujabetoni markkinoi itseään Venäjällä suomalaisena yrityksenä, jonka virallisena nimenä on OOO Lujabeton. Liiketoimintaa harjoitetaan Luja-brändin alla. Yrityksellä on Venäjällä tällä hetkellä noin 40 työntekijää.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.