Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

HKKK/Pienyrityskeskus VR Cargo
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Tekla vie Venäjälle lokalisoidun mallinnusohjelmiston

(Compiler News - 25.2.2008) Tekla on esitellyt Moskovassa teräskonepajojen edustajille Tekla Structures -ohjelmistonsa. Ohjelmisto on rakentamisen suunnittelu- ja tuotannonohjausohjelmistoihin avoimesti integroituva 3D- ja 4D -mallinnusohjelmisto. Sen uusin versio on täysin venäjänkielelle lokalisoitu.

Teklan yhteistyökumppanina Venäjällä on ollut jälleenmyyjänä toimiva OOO VentSoft, jonka kotipaikka on Moskovassa. Yritys on jälleenmyyjä myös talotekniikan johtavalle 3D-suunnitteluohjelmistolle MagiCadille, joka on yhteensopiva Tekla Structuresin kanssa.

Venäjällä rakennusalan näkymät ovat hyvät ja uusien toimisto- ja myymälärakennusten sekä modernin infrastruktuurin tarve on suuri. Rakentamista tukevien ohjelmistotyökalujen tarjonta on toistaiseksi ollut Venäjällä vähäistä.

Teklan kehittämiä mallipohjaisia ohjelmistotuotteita ja niihin liittyviä palveluja käytetään yli 80 maassa. Tytäryhtiö tai edustusto sillä on tällä hetkellä 12 eri maassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2007 oli lähes 60 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee noin 400 henkilöä.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.