Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

HKKK/Pienyrityskeskus VR Cargo
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Snellman aloittaa lihajalosteiden viennin Venäjälle

(Compiler News - 21.2.2008) Snellman on aloittanut vientitoiminnan Venäjälle. Yhtiö on tätä varten perustanut Venäjälle 100 prosenttisesti omistamansa tytäryhtiön Mr. Snellman LLC:n, joka markkinoi Suomesta maahantuotuja Herran Snellmanin tuotteita.

Snellmanin Venäjän-toiminta käynnistyi helmikuussa Moskovan Prodexpo-ruokamessuilla, kun se allekirjoitti kaksi merkittävää jakelijasopimusta. Jakeluyhteistyön kautta tavoitetaan kaikki tärkeimmät kauppaketjut Moskovassa ja Pietarissa sekä niiden lähialueilla.

Snellman on myös aloittanut uuden meetwurstitehtaan suunnittelun. Tehdas rakennetaan Pietarsaareen, Kuusisaaren lihanjalostuksen yhteyteen. Uuden tuotannon on tarkoitus käynnistyä keväällä 2009.

Snellman-konsernin liikevaihto kasvoi viime vuonna 6,3 prosenttia ja oli 134,7 miljoonaa euroa. Tulos parani edellisvuotisesta 113 prosenttia nousten 3,628 miljoonaan euroon. Konsernissa työskenteli vuoden aikana keskimäärin 567 työntekijää. Snellmanin tuotteita ovat tuoreliha, lihajalosteet sekä valmisruoat.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.