Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Markinvest Hacklin Hamiko
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Kiviainestoimittaja Morenia perustaa tytäryhtiön Tallinnaan

(Compiler News - 20.2.2008) Morenia Oy perustaa tytäryhtiön Viroon myymään ja markkinoimaan kiviaineksia Baltian markkina-alueelle ja Pietariin. Yhtiö aloittaa toimintansa Morenia Baltic Oü -nimisenä helmikuussa. Sen toimisto sijaitsee Tallinnassa.

Morenia on parin vuoden ajan harjoittanut erityisesti asfaltti- ja betonikiviainesten vientiä Viroon, jossa suomalainen kiviaines on saanut hyvän vastaanoton. Paikallisessa maaperässä ei ole infrarakentamisessa tarvittavia kovia graniittiaineksia. Morenian valikoimaan kuuluvat myös Outokummun Tornion terästehtaiden tuottamat erikoiskovat Okto-kiviainestuotteet.

Uuden yhtiön maahohtajaksi on nimitetty Kari Arro ja hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Morenian vientijohtaja Tuomo Pikkarainen.

Morenia Oy syntyi maaliskuussa 2003, kun Metsähallitus yhtiöitti maa-ainesliiketoimintansa. Morenia toimialana on jalostaa ja myydä maa- ja kallioperän aineksia ja niistä valmistettuja tuotteita. Lisäksi yhtiö harjoittaa maa- ja vesirakennustoimintaa. Tämän lisäksi se myy toimialaan liittyviä konsultointi- ja rakennuttajapalveluita.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.