Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Visma - financial administration Saimaa Lines HRX Finland
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Roclalle toinen Venäjän toimipiste Moskovaan

(Compiler News - 13.2.2008) Suomalainen trukkivalmistaja Rocla laajentaa toimintaansa Venäjällä avaamalla oman toimipisteen Moskovaan. Yhtiöllä on tätä ennen ollut kolmisen vuotta tytäryhtiö Pietarissa.

Helmikuussa toimintansa aloittanut Moskovan yksikkö koostuu yli kymmenen hengen myyntitiimistä, jolla on vahva kokemus trukkialalta. Myyntiorganisaatiota täydennetään kevään aikana huolto- ja korjaamohenkilökunnalla. Roclan Moskovan jälleenmyyjät jatkavat edelleen toimintaansa.

”Moskovassa on varastotiloista miljoonien neliömetrien patoutunut tarve, jota nyt puretaan voimakkaalla uudisrakentamisella. Siten alueen trukkimarkkinoiden kasvu on voimakasta tulevinakin vuosina ja tässä kasvussa aiomme olla mukana”, Roclan toimitusjohtaja Tapio Rummukainen painottaa.

Roclalla on vuosikymmenten kokemus idänkaupasta. Yhtiö myi jo Neuvostoliittoon kymmeniä tuhansia haarukkavaunuja. Nyt tarkoituksena on uudistaa Venäjällä Roclan brändi vastaamaan yrityksen nykyistä tarjontaa, älykkäitä ratkaisuja ja automaatiota.

Rocla Oyj on pörssiyhtiö, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi kehittyneitä tuotteita ja palveluja materiaalikäsittelyn tarpeisiin. Yhtiön liikevaihto vuonna 2007 oli 124,9 miljoonaa euroa ja sen henkilöstön määrä oli viime vuoden lopussa 521 työntekijää.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.