Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

HRX Finland
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Paroc löysi Pietarin läheltä tontin Venäjän-tehtaalleen

(Compiler News - 6.2.2008) Paroc allekirjoitti alustavan sopimuksen teollisuustontin vuokraamisesta Chudovossa. Ensimmäistä tehdasinvestointiaan Venäjälle valmistellut Paroc oli etsinyt sopivaa tonttia Pietarin läheltä jo jonkin aikaa. Parocilla on tällä hetkellä myyntikonttorit Pietarissa ja Moskovassa.

Uuteen tehtaaseen rakennetaan aluksi yksi tuotantolinja, mutta hanke on suunniteltu siten, että laitosta on mahdollista laajentaa kapasiteettitarpeen kasvaessa.

Tontin maaperätutkimus on jo tehty ja seuraavassa vaiheessa toteutetaan tonttiin liittyviä valmisteluja varsinaista rakennustyötä varten. Lisäksi yhtiön on käynnistänyt alueellisen ja geologisen suunnittelun.

Tämän projektivaiheen jälkeen Paroc aloittaa tarvittavien lupien hakemisen ja ryhtyy samalla myös käytännön järjestelyihin, kuten projektihenkilöstön palkkaamiseen ja majoitustilojen hankkimiseen.

Chudovon tehtaan linjasuunnittelu alkaa huhtikuussa ja rakennustöiden odotetaan valmistuvan vuoden 2009 lopussa. Kaupallisen tuotannon tarkoitus käynnistyä syksyllä 2010.

Parocilla on jo entuudestaan tuotantotoimintaa itäisessä Euroopassa. Puolassa konsernilla on vuorivillatehdas Trzemesznossa ja Liettuassa Vilnan tehdas tuottaa vuorivillaa koko Baltian markkina-alueelle.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset