Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Ragion of Finland
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Itella Information laajentaa yrityskaupalla Puolaan

(Compiler News - 16.1.2008) Itella-konserni laajentuu Puolaan Itella Information -liiketoimintaryhmän sovittua paikallisen tulostukseen ja dokumenttien hallintaan erikoistuneen BusinessPoint S.A. -yhtiön liiketoiminnan ostamisesta.

BusinessPoint on alansa suurimpia yrityksiä Puolassa. Sen liikevaihto vuonna 2006 oli noin 15 miljoonaa euroa. Yrityksessä toimii noin sata vakinaista työntekijää.

Kauppa on ehdollinen ja edellyttää vielä muun muassa Puolan kilpailuviranomaisen hyväksynnän.

”Itella Information on jo pitkään tutkinut mahdollisuutta laajentua Puolan markkinoille. Tulostuksen ja dokumenttien hallintaan liittyvien toimintojen ulkoistus on Puolassa vasta alussa”, liiketoimintaryhmää johtava Hekki Länsisyrjä kertoo.

Itella Information on keskittynyt organisaatioiden laskutuksen prosesseihin, tilaustoimitusketjun hallintaan ja dokumenttien käsittelyn automatisointiin. Sillä on yhtiöt Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa ja Baltian maissa. Konsernitasolla Itellalla on toimintaa myös Venäjällä, missä viime vuonna avattiin logistiikkakeskus Moskovassa.

Itella Informationin liikevaihto vuonna 2006 oli 200 miljoonaa euroa. Ryhmässä työskentelee tällä hetkellä noin 1 600 henkilöä.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.