Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Papula-Yhtiöt HKKK/Pienyrityskeskus
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Sysopendigia osti Venäjällä toimivan suomalaisen ohjelmistoyhtiön

(Compiler News - 16.1.2008) Sysopendigia on ostanut suomalaisen ohjelmistoyhtiö Sunrise Resourcesin koko osakekannan. Sunrise-r on ulkomaisia pioneereja ohjelmistokehitystoiminnassa Venäjällä. Yrityksellä on venäläinen tytäryhtiö ja sen työntekijöistä 80 prosenttia on venäläisiä.

Myyjiin kuuluvat Thomcapital Ltd:n ja Sunrise-r:n perustaja ja toimitusjohtaja Joakim Kytölä sekä vähemmistöomistajia. Peruskauppahinta oli 3,6 miljoonaa euroa ja se maksetaan käteisellä Sysopendigian kassavaroista. Tämän lisäksi myyjät ovat oikeutettuja lisäkauppahintaan, mikäli yrityksen tavoitteet vuodelle 2008 saavutetaan.

Yritysosto on osa Sysopendigian kansainvälistymisstrategiaa. Se vahvistaa Sysopendigian toimintaa near-shore-kehityspalveluilla sekä mahdollistaa paikallisen palvelutarjonnan sen Venäjän markkinoilla toimiville asiakkaille. Lisäksi Sysopendigia pääsee Venäjän markkinoille nykyisillä tuotteillaan ja palveluillaan.

Sunrise-r:n liikevaihto vuonna 2008 oli noin 2,4 miljoonaa euroa ja liikevoitto noin 0,6 miljoonaa euroa. Tänä vuonna yrityksen liikevaihdon odotetaan ylittävän 3,0 miljoonaa euroa. Sunrise-r:n palveluksessa on yli 50 ohjelmistokehittäjää Pietarissa ja Jaroslavissa sekä 10 Helsingissä.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.