Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Saimaa Lines
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Sisu Defence toimittaa lisää maastoajoneuvoja Liettuan armeijalle

(Compiler News - 9.1.2008) Sisu Defence jatkaa Sisu 8x8 -maastokuorma-autojen toimituksia Liettuan puolustusvoimille. Vuosina 2008-2009 toteutuvat jatkotoimitukset ovat toinen erä yhteensä yli 20 miljoonan euron kokonaiskaupasta. Autot toimitetaan tilaajalle täysin varusteltuina ja kauppaa sisältyy myös mittava varaosa- ja vaihtolavatoimitus sekä koulutusohjelma.

Sisu maastokuorma-autojen toimitukset Liettuaan käynnistyivät viime vuonna, jolloin toimitettiin ensimmäinen erä armeijan tilaamista ajoneuvoista ja niihin liittyvistä logistisista järjestelmistä.

”Liettuan armeijan kauppa on tärkeä avaus Sisu Defencen kehittämälle suojattujen Sisu ETP maastokuorma-autojen tuoteperheelle. Tehokkaasti suojattujen ajoneuvojen tarve kasvaa erityisesti nopean toiminnan joukkojen ja kansainvälisten rauhanturvaoperaatioiden kalustona”, Sisu Defencen toimitusjohtaja Olof Elenius ennakoi.

Uuden toimituserän maastokuorma-autoissa on miinasuojattu alustarakenne, Suomessa valmistettu matala ohjaamo, tehokas 445 hevosvoiman Caterpillar C13 -moottori ja kuusiportainen Allison automaattivaihteisto.

Automallin korkeus on alle 2,7 metriä, mikä mahdollistaa myös nopeat lentokuljetukset. Auton kokonaiskorkeus kuormattuna on alle neljä metriä, jolloin sillä mahtuu ajamaan normaalimitoituksen mukaisten siltojen alta.

Suurin osa Liettuaan menevistä autoista on varustettu suoraan runkoon integroidulla Multilift-koukkulaitteella, jolloin vaihtolavoja ja kontteja voi kuormata nopeasti myös maasto-oloissa. Osa autoista on taas varustettu maastossa toimiviksi hinausautoiksi.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.