Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Saimaa Lines
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Kaakkoissuomalainen kehittämisyhtiö ja paikalliset pk-yritykset perustivat tehdaskiinteistöyrityksen Venäjälle

(Compiler News - 7.1.2008) Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy on yhdessä viiden kaakkoissuomalaisen pk-yrityksen kanssa perustanut Venäjälle kiinteistöjen hallintaan keskittyvän yhtiön.

Perustetun C-Real Oy:n toimintamuotona on teollisuustilojen hallinnointi ja vuokraaminen kohderyhmänä suomalaiset pk-yritykset. Hanke on uudenlainen toimintamalli Venäjän markkinoille suuntaavien pk-yritysten tukemiseen.

C-Real Oy:n perustajaosakkaita ovat Cursor Oy:n ohella Ekovilla Oy, Finninno Oy, EuroKronstadt Oy, LasiVuorimaa Ky sekä Kaakon Rajapalvelukeskus Oy.

Ekovilla on puupohjaisia lämpöeristeitä valmistava yritys Kuusankoskelta. Finninno on betonielementtejä ja muottijärjestelmiä tuottava kotkalaisyritys. EuroKronstadt on puolestaan moottorien osia valmistava konepaja, joka toimii Lappeenrannassa ja Kronstadtissa Venäjällä. Kotkalainen LasiVuorimaa valmistaa lasirakenteita ja ikkunoita ja Kaakon Rajapalvelukeskus on taas Virolahdella toimiva kehitysyhtiö.

C-Realin toimitusjohtajaksi on nimitetty Kaakon Rajapalvelukeskuksen toimitusjohtaja Matti Väätäinen, joka hoitaa tehtävää oman päätoimensa ohella.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.