Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Markinvest
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

John Deere Forestry toimittaa lisää metsäkoneita Venäjälle

(Compiler News - 3.1.2008) John Deere Forestry ja Investlesprom ovat sopineet merkittävästä metsäkoneiden lisätoimituksesta Arkangeliin, Segezhaan ja Vologdaan. Uusi puitesopimus julkistettiin joulukuun lopulla Vologdassa pidettyjen metsäkonemessujen yhteydessä.

”Nyt saadun tilauksen jälkeen John Deere Forestryn tilaukset Venäjälle ylittävät 100 miljoonaa dollaria”, yhtiön Venäjän-myynnistä vastaava johtaja Arne Bergmann toteaa.

Uusi puitesopimus on jatkoa Investlespromin aiemmin marraskuussa tilaamille 29 metsäkoneelle. Tilauksen yhteydessä Investlesprom tarkensi myös hakkuutavoitteitaan tuleville vuosille. Ne nousivat reilusta kahdesta miljoonasta kuutiometristä yli kuuteen miljoonaan kuutioon vuonna 2012.

Päättyneen vuoden jälkipuolisko oli John Deere Forestryn kaikkien aikojen paras kausi Venäjällä.

”Investlespromin kanssa tehty kauppa on yksi suurimpia John Deere Forestryn saamia tilauksia Venäjällä. Meillä on lisäksi tilauskannassa muitakin suurempia konetoimituksia, kuten Ruukki Groupille ja Mondi Groupille”, John Deere Forestry Oy:n toimitusjohtaja Timo Kyttälä kertoo.

Investlesprom on yksi Länsi-Venäjän suurimmista metsäteollisuusyrityksistä. Yhtiö on myös Venäjän suurin metsäalueiden vuokraaja. Sen hallinnassa on noin 4,5 miljoonaa hehtaaria metsää eri puolilla Venäjää.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.