Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

HKKK/Pienyrityskeskus Reval Hotels
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Icecapitalin kiinteistörahasto osti tukussa asuntoja Pietarissa

(Compiler News - 23.12.2007) Finanssiyhtiö Icecapitalin hallinnoima pietarilaisiin asuntoihin sijoittava kiinteistöpääomarahasto on ensimmäisenä sijoituksenaan ostanut Pietarissa yli 270 asuntoa uudiskohteesta, joka valmistuu vuoden kuluttua.

Hankitut 276 asuntoa ovat osa suurempaa kohdetta, joka sijaitsee Pionerskajan metroaseman vieressä Primorskin kaupunginosassa. Huoneistot rakennetaan valmiiksi pintatöineen varustettuina tarvittavilla kodinkoneilla ja kiintokalusteilla. Kohteen rakentaja Stroitelnyj Trest on yksi Pietarin suurimmista rakennusliikkeistä.

Valmistuvat asunnot tarjotaan Pietarin vuokramarkkinoille. Pääkohderyhmänä on maksukykyinen venäläinen keskiluokka.

Elokuussa perustetun Icecapital Saint Petersburg Residental Fund I Ky:n sijoittajia ovat Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma, Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Etera ja Keskinäinen henkivakuutusyhtiö Suomi.

Icecapital on riippumaton investointipankkitoimintaan, varainhoitoon ja pääomarahastoihin keskittynyt pohjoismainen, Ruotsissa ja Suomessa toimiva finanssialan yhtiö. Sen hallinnoimat asiakasvarat ovat suuruudeltaan noin 2,3 miljardia euroa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.