Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Papula-Yhtiöt International Management Education
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Tekla toteuttaa tietojärjestelmälaajennuksen Latvian kansalliselle energiayhtiölle

(Compiler News - 18.12.2007) Latvenergo on tilannut Teklalta sen Xpower-verkkojärjestelmän laajennuksen. Tilaus sisältää perusjärjestelmä-, WebMap- ja mobiililisenssejä sekä kunnossapitosovelluksen laajennuksen koko Latviaan.

Uusi tilaus on jatkoa vuonna 2003 solmitulle runkosopimukselle sekä vuonna 2005 tehdylle verkkotietojärjestelmän laajennukselle. Tällä hetkellä Tekla Xpower on käytössä koko Latvian alueella. Energiayhtiö onkin järjestelmän suurin asiakas käyttäjämäärällä mitattuna.

Tekla Xpower perustuu Teklan kehittämään mallipohjaisuusteknologiaan. Järjestelmän toiminnot kattavat energianjakeluverkon koko elinkaaren. Niihin sisältyvät muun muassa verkoston dokumentointi, suunnittelu ja rakentaminen, verkostolaskenta, käytön tuki, kunnossapito sekä asiakaspalvelu. Järjestelmää käyttää tällä hetkellä yli 70 asiakasta seitsemässä eri maassa.

Latvenergo on Latvian suurin yritys. Se vastaa energian tuotannosta, siirrosta ja jakelusta koko Latvian alueella. Latvenergo palvelee noin 1,1 miljoonaa asiakasta ja tuottaa yli 50 prosenttia maan energiantarpeesta.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.