Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Saimaa Lines Cursor Oy
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Itella Logistiikka vahvistaa asemiaan Baltian markkinoilla

(Compiler News - 18.12.2007) Itella Logistiikka rakentaa uuden logistiikkakeskuksen Tallinnaan. Keskus pyrkii tarjoamaan kattavia logistiikan palveluita kuten palveluvarasto- ja jakelutoimintoja sekä kuljetus- ja huolintapalveluita.

Itella Logistiikan Baltian ja Skandinavian toiminnoista vastaava johtaja Joni Sundelin uskoo uuden logistiikkakesksen vahvistan yrityksen asemaa Baltian markkinoilla. - Tallinnan logistiikkakeskus tukee visiotamme olla Pohjois-Euroopan johtavin logistiikkayritys, hän sanoo.

Keskuksen kokonaispinta-ala on 16 500 m2. Rakennustyöt alkavat vuoden 2008 alussa ja kohde valmistuu alkuvuonna 2009. Rakentajana toimii Merko Ehitus AS. Sundelin mukaan Tallinnan keskus edustaa uudenlaista logistista mallia, jossa yhdistyy uusin teknologinen osaaminen ja pitkälle viety toiminnan ohjaaminen.

Itella Logistiikalla on Baltiassa logistiikkakeskukset Tallinnan lisäksi myös Liettuassa ja Vilnassa. Toiminta Baltian maissa käynnistyi vuoden 2004 alussa, jonka jälkeen asemaa markkinoilla on vahvistettu sekä toimintaa laajentamalla että yritysostoin. Tallinnan toiminnot siirretään kokonaisuudessaan uusiin tiloihin niiden valmistuttua.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.