Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Cursor Oy
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

YIT:n teollisuus- ja logistiikkarakennukset harjakorkeuteen Pietarissa

(Compiler News - 12.12.2007) YIT:n kaksi Pietarissa rakennustyön alla olevaa tuotantokiinteistöä ovat saavuttaneet harjakorkeuden. Toinen rakennuksista on Atrialle valmistuva teollisuusrakennus ja toinen on EPI Russia -rahastolle rakennettava logistiikkakeskus.

YIT:n pietarilainen tytäryhtiö ZAO YIT Lentek toteuttaa tämän laajan teollisuus- ja logistiikkakokonaisuuden kehityshankkeina lähelle kansainvälistä Pulkovan lentokenttää, Gorelovon teollisuusalueelle. Teollisuustontti on 112,4 hehtaarin kokoinen, josta YIT omistaa 96,5 hehtaaria.

Alue jakautuu toiminnallisesti kahteen osaan, pohjoisempana olevaan logistiikka-alueeseen sekä etelämpänä olevaan nykyaikaiseen tuotantoalueeseen. Logistiikka-alue koostuu pääasiassa varastorakennuksista, joihin tavaraa voidaan kuljettaa sekä autolla että junalla. Tuotantoalueen taas muodostavat erilaiset elintarvikelaitokset sekä huolto-, tuki- ja toimistokokonaisuudet.

Atrialle tulevan lihavalmiste- ja logistiikkakeskuksen ykkösvaihe otetaan käyttöön ensi keväänä ja tuotantoon myöhemmin syksyllä. EPI Russian 75 000 neliömetrin laajuinen logistiikkakeskus otetaan samoin käyttöön keväällä.

YIT:n tavoitteena on toteuttaa alueen teollisuus- ja logistiikkainvestoinnit vaiheittain vuoteen 2011 mennessä, jolloin viimeisetkin rakennukset otetaan käyttöön. Koko alue tarjoaa valmistuttuaan työpaikan arviolta 2 000 työntekijälle.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.