Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Hellevig Klein Usov Cursor Oy
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Pietarilaisille esitellään messutaloilla suomalaista pienrakentamista

(Compiler News - 12.12.2007) YIT Lentek on on ostanut yli viiden hehtaarin maa-alueen pientalorakentamista varten Vsvolozhskista, joka sijaitsee noin 10 kilometriä Pietarista itään.

Pientalorakentaminen on YIT:n pietarilaiselle tytäryhtiölle uusi toimintakohde kaupungissa. Se on aikaisemmin rakentanut Pietarin alueella kerrostaloja sekä isompia toimitilarakennuksia ja teollisuuslaitoksia.

Alueen rakentaminen aloitetaan ensi kevään aikana YIT:n ja suomalaisen taloteollisuuden yhteisenä 28 pientalon asuntonäyttelyprojektina. Rakentamiseen osallistuvat YIT:n lisäksi Finndomo, Honkarakenne, Vehasen Saha sekä PL-Rakennuttaja.

Valmistuneet talot esitellään loppukesällä alkavilla suomalaistyyppisillä asuntomessuilla.

Talotyypit ja niiden ratkaisut ovat pääosin sovelluksia Suomeen rakennetuista pientalomalleista. Kaikki rakennukset ovat puutaloja, joskin rakentajayritykset soveltavat erilaisia puuvalmistusteknologioita.

Rakennettavien asuntojen pinta-ala on 84-191 neliömetriä. Ostajat voivat valita talon joko täysin viimeisteltynä, osittain viimeisteltynä tai täysin viimeistelemättömänä. Taloihin kuuluu autotalli sekä pieni piha tai puutarha.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.