Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

International Management Education
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

John Deere Forestry sai suuret metsäkonetilaukset Venäjältä

(Compiler News - 26.11.2007) John Deere Forestry on saanut kaksi suurta metsäkonetilausta Venäjältä. Asiakkaina ovat Ruukki Groupin Kostroman tehdas sekä venäläinen Investlesprom. Kaikki tilatut koneet valmistetaan yhtiön Joensuun tehtaalla.

John Deeren metsäkoneiden kysyntä on jatkunut tänä vuonna erittäin vilkkaana Venäjällä. Yhtiö on saanut eri puolilta maata useita tilauksia sekä tavaralaji- että kokopuutekniikan metsäkoneille.

Ruukki Groupille John Deere rakentaa Kostroman alueella huolto- ja asiakaspalvelukeskuksen koneiden huoltoa ja ylläpitoa varten. Korstroman investointiprojektin metsäkonetoimitus sisältää myös asiakaskohtaisen koulutussopimuksen John Deere -metsäkonesimulaattoreilla.

Ruukki Groupin projekti sijaitsee Manturovon kaupungissa Kostroman alueella. Kohde sijaitsee noin 600 kilometriä Moskovasta koilliseen. Alueelle rakennetaan lähivuosina saha ja sellutehdas.Toteutuneiden investointien jälkeen laitosten puunkäyttö on noin kuusi miljoonaa kuutiota vuodessa. Hakkuukapasiteettina määrä vastaa noin 300 metsäkoneen hakkuupotentiaalia lähivuosina.

Investlespromin tilaussopimus sisältää 14 pyöräalustaista harvesteria ja 15 kuormatraktoria. Lisäksi sopimukseen kuuluu optio 13 lisäkoneen toimittamisesta. Toimitukseen sisältyy asiakaskohtainen koulutus-, huolto- ja varaosapalvelu.

Investlesprom on yksi Länsi-Venäjän suurimmista metsäteollisuusyrityksistä. Sen hakkuumäärä on on yli kaksi ja puoli miljoonaa kuutiota vuodessa. Investlesprom on myös Venäjän suurin metsäalueiden vuokraaja. Sen omistuksessa on noin neljä ja puoli miljoonaa hehtaaria metsää eri puolilla Venäjää.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.