Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Markinvest
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Vuorot kaksinkertaistuvat Helsinki-Moskova -lentoreitillä

(Compiler News - 22.11.2007) Helsingin ja Moskovan välisten lentojen määrä kaksinkertaistuu huhtikuusta lähtien. Finnair ja Aeroflot lentävät yhteistyössä neljä kertaa päivässä eli 28 kertaa viikossa.

Aeroflotin kanssa tehtävän codeshare-yhteistyön ansiosta voidaan suomalaisille ja venäläisille liikematkustajille sekä turisteille tarjota kätevät aamu- ja iltayhteydet pääkaupunkien välillä.

Tällä hetkellä Finnairilla on Moskovaan seitsemän omaa viikkovuoroa Airbus A320 -koneilla. Myös Aeroflot lentää kaupunkien välillä saman määrän vuoroja Airbus 319 -konetyypillä. Yhtiöt käyttävät Moskovassa Sheremetyevon lentoasemaa.

”Tämä on pitkään neuvoteltu läpimurto kauan kaivatun lisäkapasiteetin saamiseksi Venäjän ja Suomen pääkaupunkien välille. Suomalaiset voivat nyt tehdä työmatkan Moskovaan saman päivän aikana”, Finnairin myyntipäällikkö Vesa Vilkkula toteaa tyytyväisenä.

Finnair aloitti vuoden 1956 helmikuussa ensimmäisenä länsimaisena yhtiönä reittilennot Moskovaan. Finnair on nyt yli puolen vuosisadan aikana kuljettanut reitillä lähes kaksi miljoonaa matkustajaa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.