Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Markinvest International Management Education Saimaa Terminals
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Handelsbankenin rahastovalikoima kasvumarkkinoilla laajenee

(Compiler eNews 14.11.2007) Handelsbankenin rahastovalikoima laajeni kun uuden Handelsbanken Russia -rahaston myynti Suomessa käynnistyi keskiviikkona. Samana päivänä avattiin myös Kiinan rahasto.

Handelsbanken Russia on Luxemburgiin rekisteröity osakerahasto. Rahasto on aloittanut toimintansa marraskuun alussa. Se sijoittaa enimmäkseen venäläisten yhtiöiden pörssinoteerattuihin osakkeisiin ja osakkeiden talletustodistuksiin. Sijoituksia voidaan tehdä myös sellaisiin Baltian ja entisen Neuvostoliiton maiden yhtiöihin, joiden pääasiallinen toiminta kohdistuu Venäjän markkinoille.

Russia-rahasto sopii sijoittajalle, joka haluaa mukaan Venäjän talouden kasvussa. Handelsbanken kuitenkin painottaa, että sijoittajan pitää Venäjän tapaisella kasvumarkkinalla varautua siihen, että pörssikehitys voi vaihdella paljonkin eli riski on keskimääräistä suurempi. Sijoitustähtäimen tulisi olla vähintään viisi vuotta.

- Kiina ja Venäjä -rahastot täydentävät rahastotarjontaamme ja lisäävät hajautusmahdollisuuksia kehittyvillä markkinoilla, Handelsbanken Rahastoyhtiön toimitusjohtaja Alexander Lagus kertoo. Hänen mukaansa sijoittaminen pitkällä aikavälillä, pienissä erissä, on paras tapa lähestyä uusia sijoituskohteita.

Handelsbanken Kiina on Suomeen rekisteröity osakerahasto. Se sijoittaa pääasiallisesti kiinalaisten yritysten osakkeisiin ja niihin liittyviin arvopapereihin, jotka ovat noteerattu Hongkongin ja Taiwanin pörsseissä.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.