Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Schenker
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Uusia liikennejärjestelyjä Nuijamaan rajanylityspaikalle

(Compiler News - 12.11.2007) Liikennejärjestelyt Nuijamaan rajanylityspaikalla muuttuvat marraskuun 13. päivästä lähtien. Uuden järjestelyn mukaan liikenne rajanylityspaikan alueella ohjataan tavara- tai henkilöliikennekeskukseen ajoneuvotyypin mukaan riippumatta siitä onko mukana tullattavaa tavaraa vai ei.

Muutos vaikuttaa vain tullattavan henkilö- ja pakettiautoliikenteen ohjaukseen rajanylityspaikan alueella. Muun liikenteen kohdalla nykyisiin järjestelyihin ei tulee muutosta.

Uusilla liikennejärjestelyillä tavoitellaan selkeätä kaistaohjausta ja oikean tarkastuspisteen helpompaa valintaa. Samalla rajanylityspaikan liikenneturvallisuus ja rajanylityksien sujuvuus paranee.

Tavaraliikennekeskukseen ohjataan ainoastaan raskas liikenne eli rekat ja kuorma-autot. Sinne ajavat sekä tyhjänä että lastattuna saapuvat ja lähtevät raskaat ajoneuvot.

Nuijamaan rajanylityspaikka on Vaalimaan jälkeen itärajan toiseksi vilkkain rajanylityspaikka. Vuonna 2006 Nuijamaan kautta kulki noin 1,4 miljoonaa rajanylittäjää ja noin 800 000 ajoneuvoa. Kuluvana vuonna henkilöliikenne on kasvanut 16 prosenttia ja raskas ajoneuvoliikenne 20 prosenttia viime vuoden vastaavaan kauteen verrattuna.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.