Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

VR Cargo Konsu Accountor Group International Management Education
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Sponda hankki toimistokiinteistön Moskovan keskustassa

(Compiler News - 29.10.2007) Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda osti rakenteilla olevan toimistokiinteistön 46,6 miljoonalla dollarilla. Kiinteistö sijaitsee Moskovan kaupungin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä Prospekt Mira -kaduilla. Myyjänä oli Plazmexon Investments Ltd.

Tämän vuoden loppuun mennessä valmistuvassa kohteessa on toimistotilaa yhteensä 3 025 neliömetriä ja parkkitilaa 54 autolle. Sponda on aloittanut alustavat vuokrausneuvottelut eri tahoilla.

Sponda Oyj on toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistöyhtiö, joka hakee kasvua laajentamalla kiinteistökehitys- ja investointitoimintaa Venäjälle ja Baltian maihin. Venäjällä yhtiön painopiste on Moskovassa ja Pietarissa. Tässä vaiheessa ovat kyseessä lähinnä kehitysprojektit suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Investointitoiminnan tavoitteena on sijoittaa 200 miljoonaa euroa vuosina 2007-2009.

Ennen nyt tehtyä kiinteistökauppaa Sponda on hankkinut Pietarin keskustassa sijaitsevan Business Center Inform-Future -nimisen toimistokiinteistön.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.