Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Papula-Yhtiöt Markinvest
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

AzerEnerji tilasi seitsemännen voimalan Wärtsilältä

(Compiler News - 29.10-2007) Wärtsilä on saanut 38 miljoonan euron arvoisen lämpö- ja sähkövoimalan tilauksen Azerbaidzanista. Teholtaan 104 megawattia oleva voimala toimitetaan valtiolliselle AzerEnerji-sähköyhtiölle. Wärtsilä suunnittelee voimalaitoksen, toimittaa moottorit ja muun laitteiston sekä valvoo asennustyötä ja käyttöä kahden vuoden ajan.

Voimalaitoksen sijoituspaikka on Guban kaupunki, joka sijaitsee 165 kilometriä luoteeseen pääkaupungista Bakusta. Laitoksen on tarkoitus valmistua ensi vuoden lopussa.

Wärtsilän moottorit käyttävät polttoaineenaan maakaasua, jota saadaan Bakun kaasukentiltä. Rakennettava voimalaitos tuottaa sähköä maan jakeluverkkoon. Tuotannossa syntyvä hukkalämpö otetaan talteen ja se käytettään alueelle rakennettavien kasvihuoneiden lämmitykseen.

Gubaan rakennettava voimalaitos on jo seitsemäs Wärtsilän AzerEnerjilta saama tilaus. Energiayhtiön aiemmin tilaamien voimalaitosten yhteenlaskettu teho on yli 750 megawattia.

Wärtsilän voimalaitosratkaisut ovat hajautetun energiantuotannon sovelluksia. Niillä voidaan taata sähköntuotannon jatkuvuus sekä minimoida sähkön siirrossa ja jakelussa syntyvät häviöt.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.