Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Hellevig Klein Usov Avenir
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Tammermaticille iso junanpesukonetilaus Venäjältä

(Compiler News - 23-10.2007) Tamperelainen autonpesukoneiden valmistaja Tammermatic on tehnyt tähän asti suurimman yksittäisen kauppansa myymällä kiskokaluston pesukoneen venäläiselle Far Asian Railway -rautatieyhtiölle.

Junanpesukoneen sijoituspaikka on Anapan kaupungissa lähellä Mustaamerta. Läpiajettava noin sata metriä pitkä kone toimitetaan ensi huhtikuussa ja otetaan käyttöön kesällä.

Tammermatic on vienyt Venäjälle autonpesukoneita jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Junanpesukoneita yritys on vienyt sinne kymmenisen vuotta muun muassa Pietariin, Moskovaan ja Rostoviin. Tammermatic onkin tällä hetkellä pesukoneiden johtava toimittaja Venäjällä.

Tammermaticin vahvuutena tiukasti kilpailluilla junanpesumarkkinoilla on toimintavarmojen ja laadukkaiden pesukoneiden lisäksi se, että yritys pystyy tarjoamaan koko maan kattavan after sales -palvelun.

Junanpesukoneiden lisäksi Tammermatic valmistaa henkilöautojen ja raskaan autokaluston pesukoneita. Yrityksen palveluksessa on noin sata työntekijää ja sen liikevaihdon odotetaan nousevan tänä vuonna noin 20 miljoonaan euroon.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.