Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

VR Cargo Pienyrityskeskus
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Konecranesille iso terminaalinostureiden tilaus Venäjältä

(Compiler News - 20.10.2007) Konecranes on saanut tilaukset viiden STS-satamanosturin ja neljäntoista kumipyöräkonttinosturin toimittamisesta Venäjälle. Tilaajana on Konecranesin vanha asiakas National Container Company. Tilauksien yhteisarvo on yli 40 miljoonaa euroa. Nosturit toimitetaan vuosina 2008 ja 2009.

Nosturit tulevat National Container Companyn kolmen tytäryhtiön käyttöön. Niitä toimitetaan pietarilaiselle First Container Terminalille, Ust-Lugassa toimivalle Baltic Container Terminalille ja Shusharyn sisämaan terminaalille.

STS-nostureita käytettään Panamax-luokan alusten lastaukseen ja purkuun. Laitteiden nostokapasiteetti on 50 tonnia ja ulottuma 40 tai 38 metriä. Konttinostureiden kapasiteetti on 50 tonnia ja ne voivat pinota kuusi konttia päällekkäin.

Yhteistyö National Container Companyn kanssa alkoi jo 1980-luvulla ja Konecranes on toimittanut terminaaliyhtiölle nostureita, toteuttanut nosturimodernisaatioita sekä tarjonnut kunnossapitopalveluita. Viime vuonna ja tämän vuoden alussa National Container Company tilasi neljä STS-nosturia Pietarin konttiterminaaliinsa. Kaksi nosturia toimitetaan kuluvan vuoden lopussa ja kaksi ensi vuoden puolella.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.