Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Papula-Yhtiöt Pienyrityskeskus
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Honkarakenne avasi kolmannen toimipisteensä Venäjällä

(Compiler News - 8.10.2007) Honkarakenne on avannut kolmannen myyntikonttorin Venäjällä. Omakotitalojen ja vapaa-ajan talojen myyntiin keskittyvä toimisto sijaitsee Uralin alueella Permin miljoonakaupungissa. Honkarakenteella on entuudestaan myyntikonttorit Pietarissa ja Moskovassa.

Honkarakenteella on Permissä parhaillaan työn alla viisi omakotitaloa ensimmäisestä 20 talon toimitussopimuksesta. Kooltaan alle kaksisataaneliöiset massiivipuutalot ovat hieman pienempiä kuin mitä Honkarakenne on aiemmin toimittanut Pietariin ja Moskovan alueiden suurituloisille asiakkaille.

”Venäjän vientitoimitukset kasvavat nyt vuosittain kaksinumeroisilla prosenttiluvuilla. Kasvu on tasaisen hallittua ja suuntautuu jatkossa yhä enemmän myös keskikokoisten talojen toimituksiin”, yhtiön Venäjän-myynnistä vastaava johtaja Martti Kyyrönen toteaa.

Honkarakenne on vienyt Suomesta Venäjälle massiivipuutaloja jo 1980-luvulta lähtien. Vienti on lähtenyt tasaiseen kasvuun vuodesta 1995 lukien, jolloin yhtiö solmi yhteistyösopimuksen venäläisen Rossa Rakenteen kanssa.

Tällä hetkellä yhteistyökumppani työllistää Honkarakenteen nimissä yli 200 työntekijää pelkästään Honka-talojen myynnissä, markkinoinnissa, suunnittelussa ja rakentamisessa. Talojen puuosat valmistetaan Suomen tehtailla Karstulassa ja Alajärvellä.

Honkarakenne odottaa Itä-Eurooppaan suuntautuvan vientinsä kaikkiaan kasvavan. Venäjän ohella tärkeitä markkina-alueita ovat Ukraina ja Kazakstan, joihin on käynnissä tärkeitä projektitoimituksia.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.