Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Schenker Markinvest
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Aberdeen aikoo sijoittaa puolitoista miljardia euroa liikekiinteistöihin Venäjällä

(Compiler News - 4.10.2007) Aberdeen Property Investors tuo markkinoille ensimmäisen Itä-Euroopan kiinteistörahastonsa. Aberdeen Property Fund Russian tavoitteena on sijoittaa 1,5 miljardia euroa liikekiinteistöihin Venäjällä.

Uusi rahasto on auki kansainvälisille institutionaalisille sijoittajille ja sen tavoitekoko on 500 miljoonaa euroa. Se on niin sanottu closed end -tyyppinen rahasto, jonka toiminta-aika on 10 vuotta.

Venäjä-rahasto pyrkii etsimään sijoitusmahdollisuuksia Venäjän laajoilla ja nopeasti kehittyvillä kiinteistömarkkinoilla. Rahasto hajauttaa sijoituksia sekä kohdetyypeittäin että maantieteellisesti kattaen Moskovan, Pietarin sekä 11 muuta yli miljoonan asukkaan kaupunkia.

Aberdeen Property Investors hoitaa yli 13 miljardin euron arvosta kiinteistösijoituksia kiinteistörahastojen sekä manageeraustoimeksiantojen kautta. Yhtiön emoyhtiö on Lontoon pörssissä listattu varainhoitoyhtiö Aberdeen Asset Management. Suomen tytäryhtiö on Aberdeen Property Investors Finland Oy, jonka toimitusjohtaja on Pertti Vanhanen.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.