Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Saimaa Lines
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Evlin kiinteistörahasto osti K-Raudan vuokraaman liikekiinteistön Tallinnassa

(Compiler News - 26.9.2007) Evli Pankin EPI Baltic I -kiinteistöpääomarahasto osti liikekiinteistön Tallinnassa. Vuonna 2007 valmistunut kiinteistö sijaitsee Tammsaare-tien varrella. Kohteen pinta-ala on noin 11 000 neliömetriä ja se on kokonaan vuokrattu Rautakesko AS:lle K-Raudan myymälätiloiksi.

”Kyseessä on nykyisessä markkinatilanteessa erinomainen kassavirtakohde, jossa on korkeatasoinen vuokralainen ja pitkä vuokrasopimus”, Evli Property Investmentsin sijoituspäällikkö Maria Söderman toteaa.

Huhtikuussa 2005 Suomessa ensimmäisenä kiinteistöpääomarahastona perustettu EPI Baltic I sijoittaa Baltian maiden markkinoille. Rahasto on ennen nyt Tallinnassa toteutunutta kiinteistökauppaa tehnyt neljä sijoitusta. Se omistaa liikekiinteistön Vilnan keskustassa, tuotantokiinteistön Tallinnan ulkopuolella Sakun kunnassa, kauppakeskus De La Gardien Tallinnassa sekä logistiikkakeskuksen samoin Tallinnassa.

EPI Baltic I -rahasto suljettiin lopullisesti joulukuussa 2005, kun sen oma pääoma saavutti asetetun 50 miljoonan euron maksimimäärän.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.