Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

VR Cargo
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

YIT lupasi Lontoon pörssipiireille kovan kasvutahdin jatkuvan Venäjällä

(26.9.2007) YIT on asettanut erilliseksi tavoitteeksi kasvattaa liikevaihtoa Venäjällä keskimäärin 50 prosenttia vuodessa toimintakaudella 2006-2009. YIT:n johto vakuutti sijoittajille ja analyytikoille Lontoossa keskiviikkona järjestetyssä Pääomamarkkinapäivässä, että yhtiö jatkaa strategisten ja taloudellisten tavoitteidensa toteuttamista.

Rakentamispalveluissa kasvu painottuu Venäjälle sekä toimitilojen omaperustaisten kehittämishankkeiden lisäämiseen. Omaperustaista asuntotuotantoa lisätään Venäjällä vahvistamalla läsnäoloa YIT:n nykyisissä kohdekaupungeissa sekä jatkamalla laajentumista uusiin Venäjän miljoonakaupunkeihin.

YIT:n tavoitteena on myös asuntotuotannon käynnistäminen keskisessä Itä-Euroopassa. Siellä on samankaltaista tarvetta parantaa asumisolosuhteita kuin Venäjälläkin. Laajentumista tavoitellaan yhteisyritysten perustamisen ja yrityskauppojen avulla.

Strategiakaudella 2008-2010 YIT:n liikevaihdon kasvutavoite on keskimäärin 10 prosenttia vuodessa ja liikevoittotavoite on yhdeksän prosenttia liikevaihdosta. Sijoitetun pääoman tuottotavoite on 22 prosenttia ja omavaraisuustavoite 35 prosenttia. Osingonjalotavoitteeksi YIT on asettanut 40-60 prosenttia tuloksesta verojen ja vähemmistöosuuden jälkeen.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.